.

.

YENİ Tatlı Badem Yağı. 2oz. Soğuk preslenmiş. Rafine. Organik. %100 Saf. Pastörize. Heksan içermez. Kırışıklıklarla Savaşır.

YENİ Tatlı Badem Yağı. 2oz. Soğuk preslenmiş. Rafine. Organik. %100 Saf. Pastörize. Heksan içermez. Kırışıklıklarla Savaşır.

Ürün Puanı:

₺ 18.98
Ödenebilirlik
Emre için müsait

%100 Saf.Organik.Rafine.Soğuk preslenmiş.Zulümsüz.Doğal.Pompa ve Damlalık içerir.Parabenler, heksanlar, katkı maddeleri, koruyucular içermez.Kuru, İltihaplı, Hassas Ciltler için mükemmeldir.Kırışıklıkları En Aza İndirir.Cildi Pürüzsüz ve Yumuşak bırakır.Çatlakları Önler.Cildin Elastikiyetini Destekler. 100 % Para İade Garantisi.ABD yapımı.Emektarlara ait bir iş.Kaliforniya Eyaleti Halk Sağlığı Gıda ve İlaç Şube Müdürlüğü'ne Kayıtlı Organik.Reg # 98389. 100 SAF ORGANİK TATLI BADEM yağıbotanik adı : Prunus Dulcis Country menşei : USA2 oz Cam Damlalıklı ve Pompalı Koyu Kehribar Cam Şişe Bademler vücudunuzu yağ asitleriyle besleyebilir ve tatlı badem yağı cildiniz ve saçlarınız için de aynısını yapabilir.Tatlı badem yağı, cildinize nemi geri kazandırır ve uzun süreli faydalar için derinlemesine şartlandırır.A, B ve E Vitaminleri ile bu mucize yağ, hızlı ve etkili emilim için cildinize nemi kilitler.Tatlı badem yağı, özel vitamin ve yağ asitleri karışımıyla taze, genç görünümlü bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur.Tatlı badem yağı, tüm cilt tipleri için yeterince yumuşaktır ve herkesin en iyisini ortaya çıkarır.Tatlı Badem Yağı günlük güzellik rutin sığar nasıl yapılır : Derin bir etkisi ve kuru saçlar· ince çizgileri ve kırışıklıkları,·· kuru, çatlamış lips How yüzün İçin Tatlı Badem Yağı : en yararlanmak için Davranır·· Yatıştırır sivilce şişliği azaltır yara ve yanıkları İyileştiriyor ve eğilimli cilt· Doğal makyaj kaldırır deri iltihabı ve kızarıklık Azaltır genç bir görünüm için en aza İndirir yorgun gözler ortadan kaldırmak koyu halkaları Azaltır· sağlıklı büyümesini destekler· parlayan bir cilt için, kuru ciltler için· : Yüz ve boyun temizledikten sonra içine birkaç damla masaj.Vücudunuz için : Elleriniz, ayaklarınız, vücudunuz ve tırnak etleriniz de dahil olmak üzere ekstra nemlendirici sevgiye ihtiyacınız olan her yere masaj yapın.Saçlarınız için : Saç derisine ve kuru saça masaj yapın.Saçınızı sıcak bir havluyla sarın ve yağın 20 dakika bekletin.Her zamanki gibi yıkayın ve şekillendirin.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri